Monday, 27 October 2014
Mamat Gym Sasa Lancap

Whoa! Blog ni jadi semakin hangat! Semakin daring KLIK SINI UNTUK VIDEO

Thursday, 6 February 2014
no image

Sperma tentu tak asing bagi lelaki dewasa baik yang belum menikah, sudah menikah, atau memiliki anak. Selama ini diketahui bahwa kesihata...

Sunday, 8 December 2013
no image

Tengah aku layan movie dalam bilik sorang-sorang....housemate aku lak balik kampung 1 minggu...Tiba-tiba dapat mesej daripada Tagged. Dalam...

Saturday, 23 November 2013
Captain America & Iron Man

Wednesday, 25 September 2013
no image

Gurauan Mengancam  Senda gurau suami isteri. Isteri: apa isi perut papa? Suami: usus2 dan makanan. Isteri: sa...

Thursday, 12 September 2013
no image

AKu kenal abang angkat aku melalui jaringan social. Pada masa itu belum kenal lagi facebook, tagged dan lain-lain. Cuma friendster je (ya! m...

Wednesday, 11 September 2013
no image

Peristiwa ini berlaku ketika aku darjah 6. Aku baru balik dari sekolah apabila seorang budak lelaki dari sekolah menengah memanggil a...

Wednesday, 14 August 2013
no image

Sempena musim buah di beberapa tempat ni, jom baca artikel daripada Pakar Sakit Tuan tentang tips menambahkan air mani dengan pemakanan ya...

Thursday, 1 August 2013
Blog4Lelaki 1 Juta Viewers!!!

 Hi semua, hari ini yang paling di tunggu-tunggu oleh Blogger B4L ni... Sudah masuk bulan Ogos dah....

Wednesday, 31 July 2013
Selamat Hari Pahlawan 2013

B4L mengucapkan Selamat Menyambut Hari Pahlawan 2013 buat semua yang bergelar Pahlawan la.... Pahla...

Monday, 29 July 2013
Seks Dengan Haiwan

Jika berbicara tentang sex, fetish, keinginan manusia.. Manusia memang mempunyai banyak keinginan; ...

Thursday, 18 July 2013
Kenali Zakar Lelaki

Sebagai lelaki mesti ada konek/ batang / kemaluan/ butuh/..Jadi artikel ini di ambil daripada laman ...

Monday, 15 July 2013
Artis Lelaki Malaysia: Fizo Omar

Segmen Artis Lelaki Malaysia yang paling hot bersambung lagi....Artis kali ini ialah FIZO OMAR. p/s...

Friday, 12 July 2013
Artis Lelaki Malaysia: Izzue Islam

 Izzue Islam. Sejak dua menjak ni Pelakon Hot ni jadi tumpuan. Memang HOT pun, sudah tersenarai dal...

no image

Salam Ramadhan semua yang menunaikan Puasa. Jangan Nakal-nakal bulan puasa ni..kawal nafsu ye korang... Aku terlihat video dalam Facebook n...