blank'/> Blog 4 Lelaki

Search

Loading...

Sunday, 6 April 2014

Lama Tak Jumpa

Hello Semua!

Sudah lama sangat aku tak update blog ni. Agak kelam kabut dengan kehidupan.
1. Baru berhenti kerja dan berpindah dari Kangar, Perlis ke Presint 15, Putrajaya.
2. Agak 'down' skit sebab boyfriend aku kena PLKN 3 bulan, dan 3 bulan akan loss contact dengan dia. Rindu tengok muka comel dia cuba belajar isap batang, suka cium dan masih ketat lagi.
3. Kawan aku tak free hujung minggu  dan aku gersang nak rimming & jolok lubang dia..
4. Aku perlukan pembantu untuk turut serta naik taraf blog ni... jadi, sibuk dengan kerja sekarang, kurang komitment pada Blog4Lelaki.
5.Aku buat blog lain yang masih tak update "MenBloxxx" :  Blog ini lagi liar, seksi dan mengancam... (well, itu perancangannya, sesiap yang berminat untuk join, sangat2 dipersilakan...  atau emelkan kepada < blog4lelaki@gmail.com >

Blog4Lelaki lebih kepada penulisan bebas, banyak sumber dapat daripada internet.. sebarang persoalan boleh emel atau wechat < id: b4lelaki >


Friday, 14 February 2014

YOU'RE MY FOREIGNOY WEEKLY GRAND FINALS [Full Show] - EAT BULAGA - 01 February 2014 - Saturday

 YOU'RE MY FOREIGNOY WEEKLY GRAND FINALS [Full Show] - EAT BULAGA - 01 February 2014 - Saturday


Thursday, 6 February 2014

9 Fakta menarik tentang sperma

Sperma tentu tak asing bagi lelaki dewasa baik yang belum menikah, sudah menikah, atau memiliki anak. Selama ini diketahui bahwa kesihatan sperma didasarkan pada bentuk dan keaktifannya. Namun itu hanya satu dari banyak fakta sperma yang menarik dan sudah diketahui.
Berikut ini adalah beberapa fakta yang  menarik mengenai sperma yang jarang diketahui oleh banyak orang, terutama lelaki sendiri. Nak tahu? Ini dia faktanya

9 Fakta menarik tentang sperma yang jarang diketahui

9 Fakta menarik tentang sperma yang jarang diketahui

1. Kalori
Jangan kira bahwa sperma hanyalah zat yang berfungsi untuk membuahi sel telur dan melakukan reproduksi. Anda juga harus mengetahui bahwa sperma mengandung lemak, kalori, dan bahkan kolesterol Satu sendok makan sperma mengandung 20 kalori.

2. Nilai nutrisi
Cairan sperma dan semen juga sangat bernutrisi. Cairan tersebut kaya akan protein dan karbohidrat. Namun juga mengandung zat seng, lemak, dan kalsium yang bisa menangkal pengeroposan gigi. Sperma juga sumber protein yang sangat baik.

3. Kanker payudara
Jarang melakukan hubungan seksual adalah salah satu penyebab munculnya kanker prostat. Namun tahukah Anda bahwa mengonsumsi cairan sperma dan semen bisa mencegah kanker payudara? Efeknya bahkan sama ketika Anda mendapatkannya lewat hubungan seksual dan tidak memakannya melalui seks oral.
4. Jumlah sperma
Satu kali ejakulasi mengandung hanya lima persen dari sperma yang ada dalam tubuh. Namun faktanya masih banyak pasangan yang sulit hamil. Hal ini kemungkinan bukan karena jumlah sperma yang kurang tetap kualitas sperma yang tak cukup untuk pembuahan.

5. Usia sperma
Dibutuhkan waktu dua bulan untuk memproduksi sperma. Produksi sperma adalah hal yang rutin terjadi pada tubuh pria, namun proses penuhnya akan memakan waktu dua bulan. Selain itu, sperma bisa hidup di dalam tubuh wanita setelah masuk lewat hubungan seksual selama dua sampai lima hari, bergantung pada siklus menstruasi wanita tersebut.

6. Ejakulasi
Tanpa bermaksud untuk mengecilkan kejantanan pria, namun sebenarnya pria hanya mengeluarkan setengah sendok teh cairan semen dan sperma ketika melakukan ejakulasi. Selain itu, jika pria tak melakukan ejakulasi saat berhubungan seks, sperma akan diserap kembali oleh tubuh sehingga tidak terbuang sia-sia.

7. Sperma yang sehat
Untuk memiliki sperma yang sehat, sangat penting untuk menjaga temperatur testis Anda. Temperatur testis harus tujuh derajat lebih rendah dibandingkan dengan temperatur tubuh. Jadi, hindari memakai celana yang terlalu ketat, sering menyilangkan kaki, atau menggunakan alat di sekitar testis yang bisa membuat temperaturnya meningkat.

8. Gerakan sperma
Dalam sekali ejakulasi,setidaknya ada 200 juta sperma yang keluar. Meski sperma memiliki zat kimia yang bisa mengarahkan mereka untuk mendekati sel telur, namun seringkali sperma tak ‘patuh’ pada zat kimia tersebut. Banyak sperma yang hanya berputar-putar dan tak segera maju untuk mencari sel telur.

9. Bentuk sperma
Selama ini secara umum sperma diketahui memiliki kepala berbentuk oval dan ekor yang panjang. Namun sebenarnya masing-masing sperma berbeda. Ada sperma yang memiliki dua kepala, kepala besar, kepala kecil, beberapa ekor, ekor yang bengkok.
Itulah beberapa fakta menarik tentang sperma yang jarang sekali diketahui. Dengan mengetahui fakta di atas Anda akan lebih memahami dengan baik mengenai sperma dan kesehatan seksual Anda sendiri.

Thursday, 26 December 2013

Terengganu Aku Datang

Sempena Tahun Melawat Terengganu 2013, aku sempat juga balik kampung sebelum habis tahun 2013 ni.. Alang-alang dah balik kampung, ada juga scandal-scandal ajak jumpa yang ingin merasa lubang bontot aku yang ketat ni... Di samping aku mencari-cari juga kote baru untuk di rasa air nikmat mereka..

Akan berada di Kuala Terengganu sehingga 29hb Disember 2013, jika ada sesiapa ingin ajak berjumpa, aku sentiasa open.. Boleh aku bagi service urut-urut batang di samping service lain...hehehhe.. ahhhh.. kenapa tetiba sangap lak balik kampung ni....Sangap air mani jantan-jantan yang memancut-mancut deras.....aahhhh

Tuesday, 17 December 2013

[GiveAway] Dildo 6 Inci with Vibrator

GiveAway Dildo 6 Inci with Vibratror.
Syarat-syarat:
1. Ceritakan pengalaman anda melancap yang paling BEST secara ringkas. SERTAKAN GAMBAR yang korang rasa boleh wat modal Lancap.
2. Apa imaginasi anda semasa sex atau lancap yang korang teringin atau telah buat.
3. Sertakan Nama, Alamat dan Nombor telefon untuk tujuan Penghantaran pos jika anda terpilih.
Hantarkan ke email <  blog4lelaki@gmail.com  > atau Hantar di Link INI
Terbuka sehingga 31 Januari 2014.. (atau sehingga di beritahu)


Sunday, 8 December 2013

Urut, Hisap dan Lancap

Tengah aku layan movie dalam bilik sorang-sorang....housemate aku lak balik kampung 1 minggu...Tiba-tiba dapat mesej daripada Tagged. Dalam Tagged aku tulis bahagian profil "Suka urut, isap dan Lancap"
"Bro, free tak?"
"Free je..kenapa?"
"Mintak urut..bleh?"
"Orite jer....tapi aku tak berapa reti urut ni..biasa-biasa je"
"No hal la... aku sakit pinggang ni.."
"Okay"
"Orite.. nanti aku roger..."
Dup..dap..dup..dap... Nervous lak aku.. dah lama tak urut orang ni...tapi line clear dah ni... okay la...
Tak lama kemudian dia pun sampai. straight-looking. badan average dan fit, bermisai dan ada jambang. Bila dah masuk rumah. Kami borak-borak sekejap.
"So..masuk la..", aku jemput dia masa dalam bilik bujang aku yang beralaskan tilam jer.
"Aku dah lama sakit pinggang ni...tolong urut skit la...". Dia pun buka baju, tinggal seluar slex sahaja.
Aku mula naik di belakang dia.. Sapu-sapu minyak cap matahari (Massage Oil). Bau wangi dan relax je..Jari jemari aku mula menyapu minyak di seluruh belakang dan mula mengurut perlahan-lahan seperti yang aku baca daripada internet dan youtube. Terus mengurut sampai paras pinggang dahulu sebab dia pakai seluar.
"Okay..dah", selepas aku selesai mengurut di bahagian belakang dia..
"Okay.. Boleh aku bogel?"
"okay je..". Biasa aku tak minta bogel. Dah dia nak bogel takpe la.. Keep professional la konon walaupun amateur.
Dia kembali meniarap. bontotnya pejal. Walaupun batang dalam seluar dah stim giler..Tahan je.. Aku terus mengurut paras bontot, turun ke kaki..
"Dah...". Kemudian dia pusingkan badan dalam keadaan berbaring. Nampak batangnya yang tebal. Dalam 6.5 inci kalau tegang. Telur dia bergayut besar jer...Tapi masih lembik lagi.. tak bernafsu lagi kot.
"Besar batang bro... telur pun besar..."
"Yeke..biasa jer...Aku memang tak pakai underwear kalau keluar.."
Aku mula mengurut dari bahagian depan pula.. dari atas sampai ke kaki. Sesekali menjeling ke arah batangnya yang tebal dan telur yang besar.
"Aku rasa tegang bahagian celah kelangkang ni...". Dia bersuara. Aku mula mengurut di celah kelangkang perlahan-lahan. Tanganku terkena pada batang dan kantung telur dia. Aku masih mengawal nafsu. Menurut arahan jer..
Lama juga aku urut di celah kelangkang dia.. Kemudian mula mengurut di bahagian perut dan dada. Bermain-main dengan putingnya. Kemudian nampak batangnya mula mengeras.
"Boleh bagi pancut tak?"
"Nak macam mana?"
"Ikut la..."
Aku mula memegang batang dia.. melurut-lurut batang tegangnya. Melancap perlahan-lahan sambil bermain dengan telur. Aku terliur melihat batang dia yang keras tu..Ahhh.. layan la... Aku terus tunduk dan masukkan batang dia dalam mulut aku.. Dah lama tak dapat batang.. agak sangap la.
Aku terus mengulum dalam-dalam sampai ke tekak. Sesekala bermain dengan lidah pada batang dan lubang kencingnya..
Hmmmphhh... dia mendegus perlahan... Kontrol macho la tu.. Aku terus menghisap sekejap perlahan, sekejap laju..Hmmmpphhhh..
Bila dah lenguh mulut mengulum, Aku teruskan melurut, melancap batang dia..makin lama makin laju... sambil menjilat, hisap puting dia.. dengar dia merengek bila aku menghisap puting dia.. Sensitif kat puting rupanya... Aku lajukan lancap sambil bermain-main dengan puting dia dengan lidah aku...
"Ahhhhh......", dengus perlahan kemudian air mani dia meleleh keluar. Pekat je.. Sah selalu pancut ni... tak memancut pun...Aku terus mengesat kesan minyak dan air mani dia..
"Okay la.. berapa?, sambil dia mengenakan kembali pakaian.
"Ikut la..". Dia bagi RM20. Okay la... Kos penat lelah dan minyak. Aku masih tak pancut lagi...
Bila dia balik..masa untuk aku melayan diri sendiri pula...
Lokasi: Kangar   |  Emel: blog4lelaki@gmail.com

Saturday, 23 November 2013

Captain America & Iron Man


Wednesday, 25 September 2013

Lawak Suami Isteri #1

Gurauan Mengancam 
Senda gurau suami isteri.
Isteri: apa isi perut papa?
Suami: usus2 dan makanan.
Isteri: salaaahh... Isinya gajah.
Suami: kenapa gajah?
Isteri: ye lah. Tu ada belalai dia ( smbil pegang belalai suami)
Suami: papa tau jugak isi perut mama. Isteri: ada apa pa?
Suami: public phone... Hahahaha!!!!
Isteri: kenapa?
Suami: tuuu!! Kn nmpak lubang syiling. (Suami ketawa smbil berguling).
Isteri: benci!! Papa jahat!!! ( Katanya smbil menutup pintu bilik)
Suami: alamak!!! Dia mengamuk la...!!!
2 minit kemudian si isteri buka pintu bilik dan tanya kepada suami. " Gajah nak pakai public phone x...?
Suami: yeeehaaaaa.

Thursday, 12 September 2013

Abang Angkat Pecah Teruna

AKu kenal abang angkat aku melalui jaringan social. Pada masa itu belum kenal lagi facebook, tagged dan lain-lain. Cuma friendster je (ya! memang dah lama ni berlaku..). Masa tu aku baru berumur 19 tahun, belum nak belajar mengenal dunia gay setelah sekian lama bbiarkan perasaan ni terpendam… Jadi, selepas aku tamat Kolej Matrikulasi dan sementara menunggu keputusan UPU untuk sambung ijazah.

Aku berkenalan dengan seorang cikgu ni jaringan social; namakan Cikgu AM.. Cikgu AM ni seorang cikgu pendidikan jasmani, berumur 29 tahun.. jadi, tubuhnya agak fit terutama bahagian bontot yang nampak pejal dan mantap, lengan, dada dia pun memang berotot pejal; tinggi dalam 175 cm..memang agak tinggi sedikit daripada aku yang 169 cm.

Setelah sekian lama ber’chatting’ dengan Cikgu AM (aku panggil Abang AM). Dan secara tidak rasmi (atau secara mayanya kami menjadi adik-abang angkat la sangat…)

Pada suatu petang Abang Am ajak jumpa buat pertama kali, jadi kami set kan masa dan tempat untuk jumpa.. Oleh kerana aku cuma naik motor dan abang Am naik kereta, jadi aku terpaksa simpankan motor di tempat yang selamat skit…letak dekat kedai 7e jer….

Tunggu punya tunggu, aku terima panggilan telefon,

”Hello adik, abang dah sampai ni ada dalam kereta Proton warna purple kat depan 7e ni..Plat WXXXXXXX”

Aku terintai-intai mencari kelibat kereta proton dan nombor plat..dan nampak abang Am melambai-lambar dari dalam kereta…Aku pun terus meluru masuk ke dalam pintu di sambut dengan senyuman abang am...

“Apa khabar adik abang? Sorry abang baru balik dari kokurikulum”, abang am menyapa dengan senyuman manis, rupa yang belum trim misai dan janggut kelihatan macho, tangan bersalaman yang kasar, dengan pakaian seluar trek dan baju kemeja berkolar… sangat ‘manly’.

“Khabar baik jer abang… takper nanti kita sambung kuriKULOM…hehhe”, abang am mulat menggenggam kemas tangan aku tanda geram…

“Okay la…jom la gerak..abang nak balik mandi jap…”. Abang am mula gerak membawa kereta menghala ke rumahnya di sebuah taman perumahan tak jauh daripada tempat kami bertemu..Aku hanya diam malu-malu (kononnya). Abang am memegang tangan aku sambil memandu dan meletakkan pada celah kangkang seuar trexnya..Bonjolnya agak besar dan berdenyut-denyut. Aku tergamam kerana tak biasa pegang konek lelaki secara sedar..Abang am meramas tangan aku dan secara tak langsung meramas bonjolnya itu. Dia hanya tersenyum melihat aku malu-malu dan cuba memegang celah kelangkangku dengan tangan kirinya. Aku stim! Dia hanya tersenyum..

Sampai sahaja di rumahnya yang agak kemas untuk lelaki bujang..

“Adik, abang gi salin kejap ye…adik layan la tv tu..”, kata abang am sambil memasang satu dvd lucah gay lelaki mat saleh main…Aku tergamam tengok mat saleh main, aku budak-budak lagi mana pernah tengok video lucah ni…kemudian abang am datang dengan bertuala sahaja. Nampak berbonjol besar di luar tuala membuatku telan air liur.. Abang am yang berdiri mula membuka tualanya di hadapan muka aku…dia bermain-main koneknya yang pejal, lembik…menghayun-hayunkan batang lembiknya dan menggesel-gesel ke muka aku…dan ke mulut aku…

“Buka mulut adik please…hisap kote abang ye..”, abang am membuka bajuku..aku hanya menurut kata abang angkatku tu…membuka mulut comel aku cuba memasukkan batang abang am yang mulai menegang 6 inci ke dalam mulut aku….”ahhhh…..ahhhh…..sedut dikk…sedut lagi adikkk…..main-main lidah tu…..ooohhhhhh adikkk…..sedapppnya dikk…..yeahhhh ahhhhhhh………”, aku menurut setiap tunjuk ajar kata abang am…abang am menghenjut-henjut batang 6 inci nya ke dalam mulut aku perlahan-lahan..kadang-kadang hampir termuntah juga bila abang am terus jolok dalam kerongkong….lama kelamaan aku mulai enjoy menghisap batang abang am…

Abang am mula duduk menghadap aku..mula memberi ciuman di bibir…bermain-main lidah sambil meramas-ramas batang aku di luar seluar yang belum di buka…abang am mula bertindak baringkan aku, mencium bibir, mula meromen-romen telinga, leher, tetek…dari dada hingga ke perut di jilatnya. Abang am mula membuka seluarku…kami sama-sama berbogel…Apabila abang am menghisap batang aku…ahhhhh!! rasa nikmatnyaaa.. rasa suam-suam mulut abang am yang menghisap macam bayi kelaparan putting susu….aku menggeliat… sambil dia mengolom batang, aku merasakan jarinya cuba menjolok-jolok lubang teruna aku menggunakan lelehan air liurnya semasa mengolom batang aku…. aku cuba membiarkan abang am menjolok lubang terunaku dengan jari kerana sedang nikmat rasa abang am mengolom….

”aaahhhhh abangg…hhmmmpphhhh…”, semakin laju abang am mengolom, semakin laju rentak dia menjolok lubang terunaku…Kemudian abang am membisikkan kepadaku,

“Abang masuk yer….”

“tak biasa la abang…tak pernah kena….”

“Takper..abang buat slow-slow jer… adik relax jer…”

Aku cuma baring diam. Abang am mengambil gel ky berhampiran rak TV dan sapu di celah bontot aku dan batang dia. Perlahan-lahan dia menggeselkan di celah alur bontot aku di celah kangkang. Kaki aku dia letakkan di atas bahunya….

“adik relax ye…”, pesan am am berkali-kali, aku cuba memejamkan mata dan relax segala otot-otot jubo..merelakan abang am memecahkan teruna aku..Sedikit demi sedikit aku merasakan batang keras abang am menembusi ruang lubang bontotku..Aku cuba relax dan tak rasa sakit pun apabila abang am masukkan seluruh batang 6 incinya ke dalam lubang teruna aku…ahhh…rasa suam-suam, pejal, keras dalam lubang ni…dia membiarkan seketika batangnya terendam di dalam lubang bontot aku…memberi masa lubang teruna ni membiasakan dengan batang abang am….

Bila abang am lihat aku sudah relax, dia melajukan henjutannya membuatku berasa tersentap… Rasa nikmat bila batang abang am bergerak laju menujah-nujah lubang sempitku…”aahh..abangg….aahhh…hmmmphhhh”

“Ahhh..sedap dikkk…..sayangggg…..” abang am menujah laju, tenggelam dalam kenikmatan. Dia terus menge’fuck’ aku dengan laju sambil memeluk tubuh kecil aku dengan erat, kemudian kami bercium mulut, mengisap lidah masing masing menambah lagi keseronokan batang abang am menerkam lubang aku….aaahhhhhhh!!!!

Abang am ingin menukar posisi doggy, tapi aku tidak berapa suka kerana dah selesa dengan posisi face-to-face. “Sedapnya lubang adikkk….aaahhhh….yeahhhh…fuckkkk adikkk….!!” Abang am bagai menggila menjolok selaju-lajunya….Kali ini dia mengangkang kaki aku seluasnya, menge’fuck’ dengan laju dan lebih dalam…… Aku menekan, meramas bontot abang am supaya masukkan batangnya dalam lagi….”abangggg…laju lagii….laju lagi abanggg…..hhmmphhh…”, aku hanya merengek kesedapan!! Pertama kali di’fuck’, pertama kali rasa sedap…

“Sayangg adikkkk….hhmmpphhh!! aahhhh…yeahhhh!! oohhhhh..!” abang am mendegus kesedapan… melajukan lagi henjutannya…terasa batangnya kembang kucup di dalam lubang bontot aku….Dia kiss mulut aku sedalam-dalamnya sambil melajukan hayunan batangnya ….Perut abang am bergesel-gesel dengan batang aku yang tengah stim giler..menambahkan lagi kesedapan rasa ‘fuck’ abang am…

”Ahhhh…abangg…lajuuuuu lagiiii…oohhhh”, aku sudah tidak tahan rasa bergesel dengan perut abang am sambil di henjut-hejut dalam…..”aahhhh…abanggg..nak pancutttttt..lajuuuu lagiiiiii..”,

“okay adiikkk… kita pancut sama-sama yer…hhmmpppphh”

Hayunan batang abang am menge’fuck’aku makin laju..rasa perut abang am yang bergesel dengan batang aku memang membuatkan aku betul-betul tidak tahan….”aaahhhhhh..abannnnggg…..”aku memeluk abang abang am sekuat mungkin sambil memancut-mancut air mani…Abang am melajukan hayunan batangnya dalam lubang bontot aku…menghentak sedalam mungkin batangkan…terasa air suam-suam memancut deras di dalam lubang aku..”aaahhhhhhhh…hhhmmmmppppppp…!!!” abang am mendengus kuat sambil memeluk aku sekuat mungkin..batangnya masih kembang kucup memerah air jantannya ke dalam lubang teruna ku…

Abang am merendam batangnya di dlam bontot ku seketika yang penuh dengan benih nya…”Sayang adikkk….mmmuahhh”, sambil mencium manja bibirku..

Puas. lubang teruna aku di ragut oleh abang angkatku dengan sukarela..

Kini aku sudah berusia 26 tahun, merantau. Aku dengan abang aku sudah lama loss contact. Tapi ada juga aku main dengan abang angkat lain. Sekarang aku yang meragut teruna adik-adik yang baru mengenal dunia gay ni….heheheh. Ada sesiapa nak try? hehe..email: blog4lelaki@gmail.com untuk berkongsi cerita dan sebagainya..berkongsi konek ker....

Wednesday, 11 September 2013

Konek Budak Sekolah

Peristiwa ini berlaku ketika aku darjah 6. Aku baru balik dari sekolah apabila seorang budak lelaki dari sekolah menengah memanggil aku ketika aku sedang menunggu bas. Budak itu tingkatan 2. Handsome juga dia ni. Ketika itu aku tak tahu yang dia seorang gay. Dia ajak aku minum di kantin sementara menunggu bas. Kebetulan di kantin hanya ada aku dan dia saja. tiba-tiba dia cium pipi aku. Aku mengelak tetapi dia senyum jer. Dia memujuk aku. Dia kata aku comel sebab tu dia cium aku. Aku diam jer. Pastu dia memegang tangan aku lalu dia letak di atas pehanya. Aku membiarkan saja. Kemudian dengan berani dia memegang tangan aku lalu meletakkannya di atas kemaluannya yang masih di dalam seluar.

Aku terkejut tetapi aku biar kerana masa tangan aku berada di situ kemaluannya dalam keadaan separuh tegang. Lama-lama kemaluannya keras betul dan aku merasa koneknya sunngguh besar. Aku teringin nak melihat konek dia yang tegang itu. Lalu dia mengajak aku pergi masuk ke dalam kelas. Kelas itu kosong kerana semua murid telah balik. Dia menutup pintu kelas dan menguncinya dari dalam. Kemudian dia mengatur meja dalam kelas itu supaya aku dapat baring atasnya. Pada mulanya aku malu. Tapi selepas dia pujuk aku pun baring di atas meja itu dalam keadaan kaki aku terjuntai ke bawah. Perlahan-lahan dia mengosok konek aku yang masih ditutup dengan seluar sekolah aku. Kemudian dia membuka zip dan kancing seluar aku serta melondehkannya ke bawah. Kemudian denagan selamba saja dia membuka seluar dalam aku.

Aku rasa malu kerana maklum saja laa ketika itu aku masih belum sunat dan konek aku pendek jer. Dia terus mengenggam konek aku lalu di kelengsetkan kulitnya. Aku berasa sungguh seronok. Kemudian dia terus menghisap konek aku. Lama juga dia hisap. Aku rasa sungguh seronok. Kini tibalah giliran aku pula. Dia menanggalkan seluarnya lalu berbogel. Konek dia panjang dan tegang. Kepala koneknya berkilat dan air mazinya kelihatan meleleh dari kepala koneknya. Dia berdiri depan aku. Aku terus melutut dan menghisap koneknya. Sedap betul. Itulah pertama kali aku menghisap konek. Rasanya masin sedikit kerana air mazinya. Kemuadian dia kata dia nak terpancut. Aku terus berhenti meghisap. Maninya terpancut. Dia menahan dengan tangannya. Kemudian dia menjilatnya. Dia menyuruh aku jilat sikit. Pada mulanya aku tak mahu. Tetapi sekali lagi aku tewan dengan pujuknya. Aku menjilat air mani di tangannya sehingga bersih. Payau jer rasanya. Tapi sedap. Sejak dari itu kami sering buat 69 smapai lah aku baligh. Tapi kami tak pernah main belakang kerana kami tak suka. Hanya main depan lancap dan hisap saja...

Wednesday, 14 August 2013

Makanan Sihat Tambahkan Mani

Sempena musim buah di beberapa tempat ni, jom baca artikel daripada Pakar Sakit Tuan tentang tips menambahkan air mani dengan pemakanan yang sihat secara semula jadi.

Masih ramai lelaki dan wanita tidak tahu perihal kuantiti air mani. Sejak kebelakangan ini banyak e-mel yang saya terima bertanya mengenai air mani.
Baik suami mahupun isteri menyatakan kebimbangan, lebih-lebih lagi jika tidak mendapat anak walau sudah lama berkahwin.
Dalam pelbagai soalan, saya tertarik kepada individu yang bertanya mengenai ubat dan makanan yang boleh menambah kuantiti air mani.

Isi padu air mani yang keluar ketika klimaks berubah mengikut tahap rangsangan seksual, kekerapan persetubuhan dan umur.

Tahap rangsangan membuatkan anggota reproduktif lelaki menjadi mantap dengan kemasukan darah yang banyak dalam pundi prostat, cowpers dan seminal, kemudian dapat menghasilkan air mani yang banyak.

Bagaimanapun, air mani akan berkurangan jika seorang lelaki kerap melakukan persetubuhan atau onani. Ini tidak mengira faktor ghairah atau terangsang seseorang lelaki.

Oleh itu, tidak hairan jika tidak bersetubuh dalam jangka masa lama, perasaan teruja semakin ketara dan penghasilan air mani juga bertambah.

Menyentuh aspek umur, pengaruh hormon testosteron memainkan peranan penting. Apabila tahap hormon menurun, rangsangan terhadap pundi tadi menjadi kurang, seterusnya jumlah air mani menjadi sedikit.

Bagaimanapun, banyak keadaan boleh mempengaruhi jumlah air mani seperti makanan dan makanan tambahan. Lelaki menghasilkan dua hingga enam mililiter (ml) air mani setiap kali klimaks. Jika kerap klimaks, isi padu air mani boleh berkurangan sebanyak ½ ml atau hanya beberapa titik.

Bagi lelaki, banyak meminum air dapat membantu meningkatkan kuantiti air mani. Anda perlu minum sekurang-kurangnya empat liter sehari.

Selain itu, daging mengandungi pelbagai nutrien sesuai untuk penghasilan sperma. Ikan tuna, ayam dan daging merah mengandungi asid amino seperti L-Arginine dan L-Carnitine yang penting untuk sperma.

Tiram dan makanan laut pula mengandungi zink yang penting untuk penghasilan air mani serta keaktifan sperma. Kekacang pula bagus dimakan kerana mengandungi banyak zat galian zink dan selenium.

Bijirin seperti oat dan granola, buah-buahan seperti buahan citrus, bayam, brokoli dan asparagus juga elok dimakan kerana mengandungi asid folik.

Buah-buahan tempatan juga mempunyai nutrien baik dan penting untuk penghasilan air mani. Buah nangka dan betik mengandungi banyak antioksida yang boleh mempengaruhi kualiti sperma dalam badan.

Pendek kata, semua buah-buahan dan sayuran menyumbang kepada isi padu, kesihatan dan kandungan air mani seseorang.

Perkara yang mendapat kajian klinikal adalah herba akar Tongkat Ali. Ia diuji secara saintifik oleh pakar tempatan dan dilihat boleh menambah isi padu air mani.

Semua makanan dan suplemen yang saya nyatakan di atas boleh diamalkan jika ingin menambah isi padu air mani yang berkualiti, baik untuk lelaki muda mahupun berumur, sekali gus meningkatkan peluang kehamilan.
Artikel ini disiarkan pada : 2013/08/11
Sumber: Pakar Sakit Tuan Harian Metro 
 
Nota: Ada beberapa cerita semasa balik kampung untuk aku kongsikan..tapi kedua-dua laptop aku rosak untuk mengarang..... 

Thursday, 1 August 2013

Blog4Lelaki 1 Juta Viewers!!!

 Hi semua, hari ini yang paling di tunggu-tunggu oleh Blogger B4L ni... Sudah masuk bulan Ogos dah... Maksudnya dah lepas separuh tahun 2013....
Kegembiraan untuk di kongsi adalah Pageview Blog4Lelaki telah mencapai 1,000,000+++ !!!!

 Walaupun jangkamasa untuk mencapai jumlah ini agak lama tapi berbaloi di sebabkan tidak selalu update, tidak mempunyai gambar-gambar jantan seksi, tiada video dan gambar lucah untuk tontonan semua, tiada komen yang banyak....tapi mencapai juga 1,000,000+++ Pageview!!!

START: 13TH NOVEMBER 2011
CURRENT: 01ST AUGUST 2013

1 YEAR 8 MONTHS 19 DAYS (Dan selama ini juga aku bekerja sebagai Officeboy......hehe)

Nota: Actually banyak video porn straight, gay porn video, gay manga jepun, gay comic dalam koleksi tapi saiz terlalu besar untuk upload dalam blog ni...

Wednesday, 31 July 2013

Selamat Hari Pahlawan 2013

B4L mengucapkan Selamat Menyambut Hari Pahlawan 2013 buat semua yang bergelar Pahlawan la.... Pahlawanku yang gagah perkasa...aummm~~



This picture of a California National Guardsman hanging out the window of his train, kissing his wife good-bye in 1950
Dan buat abang-abang gagah perkasa yang tengah wat training tu...jangan ler pakai spender pink lak yer....hilang keperkasaanmu...hahahha
Sempena Hari Pahlawan ni juga B4L mempersembahkan video macam anak-anak ikan Askar jer yang tengah bosan gabang ni ... Aiiiii... siap main cium-cium nampak..... suspicious ni~~ hehehhehe

Terdapat sebuah video yang menjadi viral di Facebook yang memperlihatkan gelagat dua abang askar kita yang ‘miming’ lagu Alasanmu nyanyian kumpulan Exist di kala mereka kebosanan.
Bermacam aksi dan ragam yang dilakukan oleh mereka berdua menerusi video berdurasi lebih lima minit itu.
Aksi memakai tudung malah aksi bercium pun mereka pertontonkan buat hiburan anda di luar sana. Ni memang betul-betul bosan abang oi.
Takpelah sekali-sekala mahu melepaskan tension apa salahnya kan..
Entah-entah mana tahu selepas ini, mereka pun bakal terkenal seperti Bobo yang kini sudah pun bergelar artis di bawah naungan syarikat MIG selepas video mimingnya mendapat perhatian ramai pihak di luar sana.
video

Monday, 29 July 2013

Seks Dengan Haiwan

Jika berbicara tentang sex, fetish, keinginan manusia.. Manusia memang mempunyai banyak keinginan; baik lelaki atau perempuan. Untuk tajuk ini mengisahkan keinginan Seks manusia terhadap haiwan.
Ia juga di sebut sebagai Zoophilia, Bestiality, Zoosexuality, Zoosadism, Zoophilia erotica..

Seks dengan haiwan. Boleh bayangkan?? Sex dengan haiwan memang sudah wujud dalam dunia ini sejak zaman dahulu lagi. Naluri manusia mencuba kelainan dalam kenikmatan seksual. Saya ada juga baca cerita-cerita sex dengan haiwan seperti Ayam, Lembu dan Kambing.. Kalau di eropah, sex bersama anjing... 

Ada pembaca yang ada fetish terhadap haiwan? Boleh kongsikan cerita di Blog4Lelaki.... emailkan di <  blog4lelaki@gmail.com  >
Japanese ukiyo-e woodblock print from Utagawa Kunisada's series, "Eight Canine Heroes of the House of Satomi", 1837.

Man having intercourse with a horse, pictured on the exterior of a temple in Khajuraho.

Ancient Greek sodomizing a goat, plate XVII from 'De Figuris Veneris' by F.K. Forberg, illustrated by Édouard-Henri Avril.

Sebuah kajian baru menemukan kalau 35% lelaki dari pedesaan Brazil pernah melakukan hubungan seks dengan binatang termasuk kuda, lembu, babi dan ayam. Dan kajian ini juga menemukan bahawa lelaki yang berhubungan seks dengan haiwan dua kali lebih rentan terkena kanser penis.
Dari sebanyak 492 orang mengambil bahagian dalam kajian mulai usia 18-80 tahun. Dan pasukan ahli urologi dari Brazil yang terlibat dalam projek penelitian, melihat adanya faktor risiko untuk kanser penis pada lelaki.Dan lelaki yang berhubungan seks dengan binatang selama hidup mereka dua kali atau lebih mungkin terkena kanser penis. Selain itu indikator tinggi terkena penyakit kelamin yang menular akibat kebiasaan menjijikan ini.
Dari 492 lelaki yang mengambil bahagian dalam studi ini, 118 adalah pesakit kanser penis. Sebanyak 45 peratus dari mereka yang menderita kanser menceritakan bagaimana mereka telah berhubungan seks dengan binatang. Cuba bandingkan dari kajian pada 32 peratus dari lelaki sihat. Sebanyak 59 peratus lelaki yang berhubungan seks dengan binatang melakukannya selama satu sampai lima tahun, sementara 21 peratus melanjutkan perilaku, juga dikenal sebagai zoophilia, selama lebih dari lima tahun.

Subjek melaporkan frekuensi untuk tindakan seks mereka, mulai dari bulanan hingga harian.
Seorang ahli bernama Stjnio de Cassio Zequi, seorang urologi di Sao Paulo, mengatakan pada kajianya adalah yang pertama untuk menghubungkan perilaku zoophilia untuk kanser kelamin laki-laki.
Dia mengatakan bahawa jika seorang lelaki memiliki hubungan seks dengan haiwan itu boleh menghasilkan trauma pada jaringan penis manusia. “Selaput lendir kelamin haiwan dapat memiliki karakteristik yang berbeza dari alat kelamin manusia, dan sekresi haiwan berbeza dari cairan manusia. Mungkin jaringan haiwan kurang lembut dari kita, sekresi haiwan ini akan menjadi racun bagi kita.”


Kes di Kelantan. Remaja meliwat kambing/ biri-biri

Bahana Setubuhi Haiwan Peliharaan - KUWAIT : Seorang pengawal keselamatan warga Asia dirawat di hospital selepas mengalami kesakitan akibat melakukan hubungan seks dengan haiwan yang dikawalnya.
“Saya terkejut apabila melihat beliau menjerit kesakitan dan kemudian membawanya ke hospital di Farwaniya.
“Doktor kemudian mengesahkan kemaluannya bermasalah,” kata pemilik ladang ternak.
Lelaki yang tidak dikenali itu mengaku melakukan perlakuan seks dengan haiwan di ladang ternak itu dan tindakannya itu mungkin menyebabkan beliau dijangkiti penyakit berbahaya.
Pemilik ladang ternak mendakwa pengawal itu menangis berterusan dan berasa amat letih.
Pembaca laman web akhbar Al Rai memberi pelbagai komen mengenai kejadian itu dan ramai yang mempersoal sama ada haiwan yang disetubuhi pengawal itu layak untuk dimakan. –

Nota: Terjumpa gambar & video wanita seks dengan anjing.....

Thursday, 18 July 2013

Kenali Zakar Lelaki

Sebagai lelaki mesti ada konek/ batang / kemaluan/ butuh/..Jadi artikel ini di ambil daripada laman web Batin Arjuna untuk bacaan informasi lelaki....

Alat kelamin lelaki terdiri daripada 2 bahagian, iaitu alat kelamin dalaman dan alat kelamin luaran

Alat Kelamin Dalaman

Ia terdiri daripada kelejar prostrat, vas deferens, korda spermatik epididimis, vesikel semen dan kelenjar corpus. Semua bahagian ini berada dalam tubuh badan. Akan tetapi, semua bahagian ini agak penting untuk menghasilkan air mani yang cukup subur untuk pensenyewanan. Prostrate merupakan kelenjar yang penting mengahasilkan nutrisi yang penting untuk sperma yang dihasilan sebelum dipancut keluar. Nutrisi ini penting untuk kecergasan sperma dan membolehkan sperma hidup diluar tubuh selama 72 jam!

Alat Kelamin Luaran

Ia terdiri daripada zakar, testes dan skrotum (kantung buah zakar).

Zakar/ penis

Zakar (penis) merupakan alat yang vital untuk semua lelaki. Ia mempunyai pelbagai bentuk, saiz dan warna kulitnya. Pada asalnya, zakar mempunyai kulit iaitu kulit khatan. Kulit ini berfungsi untuk melindungi kepala penis (glans) supaya tidak terlalu senang dirangsang masa diluar waktu seks dan sebagai pembantu pelincir semasa lancap dan bersetubuh. Ia mempunyai permukaan dalam yang sensitif dan ia dapat menambah lagi rangsangan masalah melakukan seks. Akan tetapi, ada segolongan lelaki, terutamanya beragama islam dan yahudi melakukan pembuangan kulit ini atas sebab kesihatan (bersunat). Di bawah kulit ini mempunyai kelenjar lemak yang dapat menghasilkan sejenis wax(lilin) untuk mengelincirkan di antara kulit dan kepala zakar. Ia akan berkumpul di bawah kulit ini menjadi 'tahi palat' kalau lelaki tidak membersihkannya sentiasa.

Adakah saiz zakar itu penting?

Soalan yang sentiasa didebatkan di kalangan lelaki mahupun perempuan. Lelaki sebenarnya sangat sensitif tentang isu ini. Saiz secara purata di kalangan lelaki asia ialah panjang 4-6 inci dan diameter 4-6inci masa tegang. Orang putih dan berkulit hitam mempunyai saiz yang lebih besar, iaitu antara 5-8 inci. Zakar yang paling panjang yang tercatat dalam rekod ialah 11 inci, ia dimiliki seorang orang berkulit hitam. Zakar mempunyai pelbagai bentuk. Fungsi zakar ialah sebagai alat menyalurkan air mani semasa bersetubuh dan membuang air kencing. Ia terdiri daripada 2 korpus karvenosum dan 1 korpus spongiosum yang meyaluti salur kencing (urethra). Korpus karvenosum memainkan peranan yang sangat penting sebab ia merupakan struktur yang mengeras masalah darah alir ke dalamnya. Ia merupakan faktor penentuan saiz dan bentuk zakar seorang lelaki. Ia boleh di panjangkan lagi selepas urut yang betul ( tapi saz lilitan akan jadi kecil sebab tisu dalam korpus karvenosum telah mengalami koyakan yang kecil masa mengurut. Itulah sebabnya selepas urut, biarkan zakar itu berehat seketika.) Saiz itu mungkin penting atas alasan kosmetik, tapi saiz yang besar tapi tidak tegang tiada gunanya. Pada pendapat saya, saiz yang sederhana tapi tegang merupakan saiz yang ideal. Sekiranya saiz anda tergolongan dalam katogori kecil, jangan risau, asalkan anda dapat melakukan seks dan dapat memuaskan pasangan anda, itupun sudah cukup. Tidak semestinya zakar yang besar itu yang paling baik. Saya hendak menekan di sini bahawa kekerasan dan tahan lama merupakan faktor yang paling penting, dan bukan saiz!

Buah Zakar (testes)

Semua lelaki mempunyai sepasang buah zakar yang disaluti skrotum. Ia berfungsi untuk menghasilkan air mani yang cukup dan subur untuk persenyewaan. Ia merupakan organ endokrin menghasilkan hormon lelaki iaitu testoteron, untuk tujuan perkembangan ciri kejantanan dan pembesaran alat kelamin, serta merangsang keinginan untuk seks. Ia berada di luar tubuh sebab air mani (sperma) perlu dihasilkan pada suhu yang lebih rendah daripda tubuh badan, iaitu suhu 34 - 36 C. Pemakaian seluar dalam yang ketat akan menyebabkan testes terlalu dekat dengan tubuh dan suhunya meningkat. Sperma tidak dapat dihasilkan dalam suhu ini dan menyebabkan kemandulan. Bekerja atau berdekatan dengan tempat kerja yang panas seperti dapur masak, walding, loji pemanasan, mesin panas untuk masa yang panjang akan menyebabkan kemandulan atas sebab yang sama. Ada segelintir lelaki hanya mempunyai sebiji testis sahaja sejak lahir atau sebab trauma. Mereka ini masih subur sebab manusia hanya memerlukan sebiji testis sahaja untuk menghasilkan air mani.

Air Mani

Seorang lelaki yang subur dapat menghasilkan sperma 200 -500 juta sekali pancut. Kuantiti air mani sekali pancutan di antara 2-5ml. Warna air mani mempunya warna yang berlainan. Warna yang normal ialah putih susu dan putih kekuningan. Kalau berwarna merah atau bercampur dengan darah, anda mungkin menghadapi protratitis dan perlu dirawat oleh doktor secepat mungkin.Sperma merupakan protein dan boleh dimakan kalau tertelan. Tiada bahayanya kalau tertelan. Akan tetapi, dengan gejala penyakit kelamin dan HIV yang berleluasa, adalah dinasihat supaya tidak membuat demikian.

Air Mazi

Air mazi merupakan sejenis cecair jenis yang dihasilkan semasa seorang lelaki itu dalam keadaan terangsang. Ia bertindak sebagai pelincir dan sebagai nutrisi untuk sperma. Ia merupakan cecair yang bersih dan adakala mengandungi sedikit sperma yang hidup dan boleh menyebabkan kehamilan.

 
Blog 4 Lelaki | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger