Sunday, 13 November 2011

Korang mesti selalu melancap kan? Tapi kalau dah sibuk kerja mesti takde mood nak lancap, balik umah ingat nak gosok-gosok batang jap, last-last tertidur lak! Tak pancut pun, bangun pagi batang dah keras giler..Nak sambung lancap pun takut lewat ke kerja lak.
Masa weekend ni la nak lancap puas hati! Malam weekend jer all-out smua pakaian, bogel, baring terkangkang atas katil, genggam batang yang lama tak layan ni.gosok-gosok...ahhhh~~

Teknik Melancap 
(Pasti Korang pernah try antara ni )




tahap ni dah 'high' giler dah..geram sangat nak pancut.genggam!
Sedang melayan video 'blues' / Melancap depan webcam



Panaskan batang/Foreplay dulu

Macam style 'fuck luband/mulut
hati-hati nanti terluka batang lak asyik gesel-gesel. Masa asrama pernah gak wat ni.
Style ni aku wat masa nak pancut dah.
Posisi biasa. Ada nampak kawan-kawan straight meniarap camni pastu nampak bontot gerak-gerak.haha

Korang ada pengalaman melancap/ Teknik melancap yang lebih unik, syok? Share la sini. Emailkan gambar/video/ korang di vampiresuckme@yahoo.com

Nota : Amalkan teknik melancap yang selamat dan tidak ekstrem bagi mengelakkan kecederaan pada batang konek dan saluran urethra (saluran) kencing yang mungkin akan terdedah kepada jangkitan kuman.



All the videos/images were found in Youtube and alike websites, they are public and not copyrighted. If somebody feels ofended by any private video/images that maybe were sent to these site without authorization feel free to comment under it and we will remove it. The saved videos/images for download are also all original and absolutely amateur. We don't produce, steal or pay for videos/images, we just search for them over the web and paste them here.
Next
Newer Post
Previous
This is the last post.

1 comments:

  1. banyak jugak teknik melancap tu ye...

    Visit my blog ;D
    GAY INDO STORY

    ReplyDelete