Search

Loading...

Monday, 23 January 2012

[G] Abang Bad Batang Besar

Pada malam sabtu, abang Bad ajak aku berjumpa dengannya. Aku bersetuju sahaja kerana sudah lama berhubung dengan beliau dan apa salahnya hendak bersua muka. Tunggu punya tunggu aku ingatkan die x datang, abis satu pinggan nasi goreng mamak aku kasi bedal sebelum die sampai. tiba-tiba hp aku bebunyi tanda ada sms yg masuk
"Dik abang da sampai, cari keta Waja warne itam depan kedai runcit"
aku dengan pantas menyudahkan makan malam aku dan terus menselesaikan bayaran makanan aku lalu terus pergi mencari kereta beliau. Kereta abang Bad sudah dikesan, apa yang bermain dipikiran aku bagaimana rupenye mamat yang sering aku berhubung selama ini.

Tingkap pintu kereta aku ketuk, dan die menyuruh aku masuk kedalam, abang bad yang berbaju t-shirt biasa berseluar jean dan bertopi membuatkan aku samar-samar dapat melihat mukanya dalam keadaan malam itu. selang beberapa saat die lantas menghulurkan tangannya lalu memperkenalkan dirinya, aku menyahut salamannya tanda perkenalan mula terjalin. Alangkah terkejutnya aku kerana abang Bad tanpa segan silu menarik tanganku lalu dikucupnya ke bibirnya. aku memandang tepat kemukanya lantas dia membuka topi yang dipakainya. Tak sangka abang Bad begitu hensem dari rupa sebenarnya. lebih tough dari sangkaan aku dan juga romantik seperti biasa.

Dalam pikiranku, apa yang berlaku selepas ini adalah bergantung kepada arah tuju abang bad. aku rela diperlakukan seperti dipukau oleh sikap charming abang Bad. lalu enjin kereta waja tersebut dihidupkan, pikiranku mula melayang melihat kemachoan abang Bad. Lalu abang Bad mengajak aku minum disuatu kedai di area kg baru. aku cuma menuruti katanya. dan kami berbual-bual mengenai diri masing-masing.

Setelah minum, perilaku abang Bad mula menjadi lain, die mula menjadi miang dan ini membuat gelora aku semakin bertambah. Abang Bad mula menyuruh aku meletakkan tangan keatas pahanya yang lama kelamaan di lorotkan ke arah koneknya. aku mulakan tugasku mengusap pelahan-pelahan konek abang Bad yang masih bersembunyi di sebalik seluar jean beliau. ternyata konek abang Bad memang besar walaupun masih didalam seluar jean yg ketat tersebut. aku semakin galak untuk mengusap konek abang Bad dan abang Bad kadang-kadang menghela nafas kesedapan ketika sedang asyik memandu.

Dalam keadaan yang dingin tetapi panas, tiba-tiba abang Bad bersuara mengajak aku ke hotel untuk bersatu. abang Bad meminta izin untuk membawaku jika hanya aku bersetuju. Aku cuma mengangguk dengan senyuman tidak lekang dari mulutku. Sesampainya di hotel, kami check in bersama-sama. Abang Bad tidak terlalu gelojoh untuk bersama, sewaktu membuka pintu hotel, dibukanya pintu untuk aku untuk mempersilakan aku masuk dulu kedalam sebelumnya. aku lantas duduk dikatil hotel tersebut. abang bad segera menutup pintu lalu die melihat aku dari arah pintu masuk, aku yang sedang malu diperhatikan begitu hanya menunggu langkah pertama dari abang bad. lalu abang bad membuka t-shirtnya dan hanya berseluar jean datang kearahku.

Hatiku berdebar gembira dengan aksi beliau, sungguh macho dalam setiap gerak geri beliau, aku dibaringkan dan dilucutkan bajuku. kami bergomol mulut bertaut, badan aku dipeluk, abang Bad semkin nkal dalama setiap pergerakannya. aku didalam posisi baring mengadapnya digomol habis-habisan oleh abang Bad, lidah aku disedut dan aku menyedut kembali lidah abang bad. tangan aku ditindih tangan beliau seolah-olah aku sedang asyik dalam gomolan abang Bad.

Aksi kami diteruskan, abang bad mula menanggalkan seluruh pakaianku dan beliau hanya mengenakan seluar boxer ketika sedang bersama, abang bad begitu romantik ketika bersama, setiap inci tubuhku dukucup dengan penuh kasih dan sayang. selang beberapa minit bergomol, dan ketika aku sedang hanyut diperlakukan begitu, abang bad menanggalkan seluar boxernya. kini dapat keamati konek abang Bad, sungguh besar dan tebal sehingga aku berasa amat kagum dengan aset abang Bad. abang bad mula menyondol kearah lubang keramatku, aku mendengus kesedapan dalam keadaan bilik yang hanya disinari lampu dari arah toilet hotel.

Kemudian abang Bad berbisik ketelingaku untuk bersatu denganku, dalam keasyikan aku mengangguk tanda setuju, abang bad menjalankan kerja memasukkan batangnya tanpa membuat aku berasa sakit, agak lama juga masa diambil untuk setting konek beliau, tp kaedah abang Bad gunakan memang tak sakit walaupun koneknya begitu tebal dan panjang. setelah beberapa minit mencuba akhirnya kesemua batang abang bad kini berada dalam lubang keramat aku. betapa nikmatnya hanya aku yang tahu. pelahan;-lahan abang bad mengayun tanda permainan hendak bermula. aku mendengus kesedapan, begitu juga abang bad yang tak lekang berkucupan dengan ku. abang bad mula merancakkan permainannya, pap, pap, pap, punggungku berlaga dengan kelengkang abang bad. sedap tidak terkata...abang bad masih berusaha untuk menaikkan ghairahku, kemudian dengan pelahan abang bad menggigit tetek aku dengan gigitan manja. aku betul-betul berasa diawangan diperlakukan begitu. Posisi face to face berlangsung lebih kurang 15 minit,

Kemudian aku ditonggeng oleh abang Bad, abang Bad mahu mencuba kaedah doggy style, terasa kenikmatan setiap kali konek abang Bad menusuk lubang keramat ku. aku dilanyak habis-habisan. kemudian abang bad mula mencium mulutku dari belakang. aksi tersebut membuatkan die begitu terangsang dan membuatkan konek abang Bad begitu ketat didalam juboku. aku membisikan kepadanya supaya jangan pancut dahulu. aku lantas mencabut konek abang Bad dan mengarahkan abang Bad baring supaya aku pula mendayung. dalam posisi aku diatas abang bad, aku mulakan dayungan demi dayungan, dari pelahan kepada rancak dari keadaan hangat kepada keadaan lebih hangat. abang bad memejamkan matanya tanda beliau begitu berahi dengan dayunganku. aku memainkan perananku mengemut setiap kali juboku dimasuki konek abang Bad.

Dalam keheningan malam, abang bad semakin gelisah, die mengarahkan aku baring dan kami kembali ke posisi awal permainan, abang bad seolah-olah dirasuk tenaga luaran menghentam juboku kerana kata beliau air dah berada di takat kepalanya. aku mengiakan tanda paham yang permainan akan ditamatkan, kemutan aku diperkuatkan dan abang bad mendengus lebih kuat dari awl permainan. semakin die mencapai kemuncak semakin kuat hentaman dari abang Bad. selang beberapa saat, koneknya dicabut lalu tersemburlah air mani beliau kearah badanku dan seluruh katil. sungguh nikmat sekali ketika air nya mengenai badanku. terasa begitu hangat air abang bad. kemudian aku pula sampai klimak, airku terpancut ke dada abang bad, lalu abang bad segera mencium mulutku dan aksi romen diselang aksi kucupan.

39 comments:

Reen Van

Kelaaas ko nok

Anonymous

Boleh main dgn i.

Anonymous

Boleh dgn i.

Anonymous

Sape kat jb? Jom main...

Anonymous

said...blh jee

Anonymous

Jam main jolok jolok.Pastu pancut pancut!

Blog4Lelaki

jom!

khairul azlan

Jom

Anonymous

Nak isap konek melayu kat jejantas SG buloh , besok pagi

Anonymous

Jom..aku tngh gersang nie

Anonymous

sape nk kne jolok whatsapp me at 013 9850012 KL only

Anonymous

konek i pun besar gak,ade sesiape nak tonggeng dpan i

Anonymous

sy.

Anonymous

Cm best je., x sakit ke? X pernah buat lg....

Anonymous

Jb kat mana?

Anonymous

Str8 act contact 0169343720,.flexi top,.

Anonymous

0177794364 , area jb . .

Anonymous

saya bot Sg Besi KL ... 0129760761

eejal

t ker b?

eejal

t or b?

Anonymous

saya bot, sape top kat kulim or kedah, jom main
skype: mohamad.m107

Anonymous

lookin for teenage boys, SMK school boys to have fun. sms o call me at 0163015693..i really love to have fun with boys aged from 12-18 years old. if you are adult then should be less than 29 years old ya...

Anonymous

sms me. im working in sg besi also. we can meet at sg besi and have fun 0163015693

Anonymous

age 19. here's my email, amirulshacquire1@yahoo.com

Anonymous

Hai...saya bottom(bontot mmg mantap),umur 18 thn..Saya nak cari seorang lelaki yang kaya tak kesah mcmmana pun..Saya kuat shopping dan saya akan buat apa jer untuk dapatkan duit....saya mmg dimanjakan dgn kemewahan dengan boyfriend lama saya,tp kami dah break sbb saya tak tahan dgn dia yg selalu dibwh pengaruh dadah....anyone here?
Whatsapp me okay!
0129554041
I will love u with all my heart!!!

Anonymous

26 170 66 area kulai..de abg2 jb x sini?

lukman hafiz

jom aku kat kota tinggi ni no fon aku 01112730379 k

lukman hafiz

aku kat kulai jugak
ni no hp aku hotlink k
01112730379

Anonymous

age 17 . nak abg angkat macho, hensem and bdn tegap .

michael khairul

Hye...sye area kulim... tringin nk org lancapkan or isapkan pn sye ok jee ;) nak ?

atan

Salam , saya menawarkan urut satu badan hanya RM25 sejam dan 15 untuk urutan zakar. Urutan zakar yang saya buat adalah bertujuan untuk membolehkan zakar lebih tahan dan sihat, kalau sesiapa yang berminat , sila bagi tau sama saya, nama sya Atan, 018-2451810, Pakej antara urut satu badan ataupun kedua-duanya sekali. :)

Anonymous

0164072852 (whatsapp,wechat,line,call,msg)

Anonymous

urut batin di jb,call/sms 0197317513 sam

JAZZLEE

nak juga, send your photo first to my email at
norrisminnor@gmail.com

Anonymous

Hi berminat dimana ya kawasan atau dtgrumah sy di bangi

Anonymous

abang di kl cari budak2 sekolah menegah or yg umor tak lebih 25 thn yg pandai hisap konek... call 016 3400202....habis selesai sevis, abg bg pocket money ok....yg bersih, handsem n frendly saja jadi kemahuan abang....budak2 urut ok gak! yg mahir n pandai masage n hisap onli ok.

Anonymous

cari adik angkat bangi, 0126412567

Anonymous

hiii cll no ni 0142433277 area penang only!!! i'm haikal. flexi

hafizpd

bottom here..nk cri top area portdickson..0132032417/wechat/whatsapp..igt area pd sahajerr..

¿Te animas a decir algo?

 
Blog 4 Lelaki | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger