blank'/> Asrama: Siapa Senior? | Blog 4 Lelaki

Search

Loading...

Sunday, 1 April 2012

Asrama: Siapa Senior?

Apakah anda pernah tersingkap peristiwa seks yang pelik tetapi menarik untuk anda? Di sini saya akan ceritakan 2, sebuah pengalaman kawan saya dan sebuah lagi saya sendiri. Saya ingin meminta maaf jika cerita ini lebih cenderung untuk berkongsi pengalaman dan bukan bersifat erotisme. Kedua-dua peristiwa ini benar.
Kawan saya L pernah mengalami peristiwa 'tahkejub' ini (maaf DBP) semasa dia berada di sekolah asrama penuh di Perak. Waktu itu dia masih 'junior', baru dua minggu dan sedang di dalam minggu orentasi. Begini, senior-senior L ingin menonjolkan kepada budak-budak junior siapa yang patut disembah, siapa yang kuat di situ dan siapa yang perlu dipatuh. Pada satu tengah malam, abang-abang senior L telah membangun budak-budak junior di sebuah blok dan menyuruh mereka (termasuk L) berkawat hingga ke dewan sekolah. Para senior semuanya di atas pentas dan budak-budak junior disuruh bercengkung duduk di lantai bawah. Tiba sahaja di situ, mereka (budak junior) dikutuk dan disergah, mengatakan mereka ni 'kerek' dan kurang ajar dengan para senior. So, seorang abang ni telah 'mempertontonkan' sesuatu yang di luar dugaan mereka. Dia mengambil seorang daripada kawannya lalu membuat 'show', dari bercium hingga meliwat - di depan budak-budak junior. Tentulah waktu itu semua budak-budak ni pikir benda ni 'horrifying' - lagi-lagi apabila abang-abang senior tu kata sesiapa yang melanggar perintah atau sombong dengan seniors - inilah padahnya.
Nak dipendekkan cerita, rupanya seorang budak junior terlepas dari buruan abang seniors. Waktu tu gak, abang seniors tu buat 'sport check' dan dapati ada seorang terlepas. Budak junior tu ditangkap - dan - dia dibogelkan di depan rakan-rakannya di atas pentas dewan, dan di tusuk punggung 'virgin'nya oleh abang-abang senior itu, satu per satu, sehinggakan semuanya 'cum' di atas badan budak tak berdosa tu.
Maka, itulah kali pertama kawanku L melihat adengan 'gay sex' secara 'live'. Dan selepas itu dia tahu dia 'mengidamkan' keranjangan yg berlaku di depannya dan tidak pula merasa 'horrified'. Pas tu adelah dia ngan pelajar senior dan kawan sebayanya. Tapi tu cerita lain.
Cerita aku lak - aku ni suka malam-malam pegi ke ofis aku, bukak radio kuat-kuat, baca buku, tengok TV, main PC, semuanya dalam keadaan sepenuh bogel - takde seurat benang pun di atas badan aku. Apa aku peduli, ofis bapak aku gak, lagi pun aku sorang.
Tapi sekali tu aku masuk gay.com nak chat, sebab kawan aku suruh aku masuk. Aku pun carilah namanya, takde. Aku letak nick aku 'jantanbogel' (ya masa tu aku masih bogel). Masa tu gak berduyun-duyun jantan 'private' aku. Aku layan le situ sini. Ada sekali tu aku tersilap, aku ingatkan budak tu main-main. Aku bagi add ofis aku pas tu budak tu kata "im cumming".
Aku dah naik takut. Rupanya budak tu dok dekat ngan ofis aku. Aku terus pakai baju cepat-cepat, tutup lampu, kunci pintu - NTAH macammana pulak, lelaki yg message aku tu dah ada kat bawah. To cut it short, aku layan le budak tu (he's the 2nd chinese guy i had sex with) sampai 3 pagi. Lainkali aku takut gak nak masuk chat, macam-macam boleh berlaku dalam beberapa saat je...

1 comments:

SHAHRUL AZAM

As'kum Wrt Wbt kepada semua , saya ada menawarkan khidmat urut BADAN dan BATIN secara tradisional warisan keturunan saya ( JAWA ) DI SEKITAR Kuala Lumpur & Selangor DAN LAIN-LAIN NEGERI DI MALAYSIA , khidmat Outcall dan Incall selama 1 jam 30 minit , sila hubungi saya di talian 014-7197049 ( shahrul ) .

https://www.facebook.com/shahrulzamani.zamani

Kritikan dan Komen

 
Blog 4 Lelaki | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger